*HOROSZKÓP, CSILLAGJEGYEK*

Mi a jellemző a KOS, BIKA, IKREK, RÁK, OROSZLÁN, SZŰZ, MÉRLEG, SKORPIÓ, NYILAS, BAK, VÍZÖNTŐ, HALAK jegy szülötteire?

VÍZÖNTŐ

Január 21 - Február 19


A VÍZÖNTŐ csillagjegy szülötteinek

Drágakövei: Ametiszt, borostyán, hematit, karneol,lazurit, obszidián, ónix, krizokolla, türkiz, opál, topáz, aventurin, fluorit, zafír

 /Szerencseköveinek leírásához kattintson a kő nevére!/

Állatövi csillagjegy az indiánoknál: Vidra

Elem: Levegő

Égtáj: Észak

Érzékeny testrész: A lábszár, vénák, mirigyrendszer

A Vízöntő jegyben születettek kettős jelleműek. Egyik énje kihívó, figyelemfelkeltő, míg másik visszahúzódó. Nem tűri a korlátokat, olykor lázad, nem törődik a szabályokkal és hirtelen. De van olyan is, hogy higgadtan és nyugodtan kezeli a helyzeteket.

Szabadszellemű, vágyik a szabadságra, az izgalmakra. Szereti a meglepetéseket, a kihívásokat, a váratlan dolgokat.

Segítőkész, gyors észjárású és barátságos. Szereti az extrém dolgokat, az extravagáns külsőt. Vonzzák a modern dolgok, halad a korral. Az újat képviseli a megszokottal szemben.

Megtalálja az összefüggést a dolgok között. Törekszik a megvalósíthatóságra és igyekszik gyakorlatias maradni. Racionalista, kiemelkedő szellemi képességgel van megáldva. A dolgokat tárgyilagosan szemléli.

Távolságtartó és alapvetően független személyiségek, szeretik megtartani az önállóságukat és másoktól függetlenül, korlátok nélkül élni.

Olykor idealisták és hajlamosak a fellegekben járni, szárnyalnak a világban. Ez vezethet oda, hogy kiábrándulnak az igazi világ realitásából.

Szeretnének mindenkin segíteni. Megesik, hogy a saját hibájukat nem veszik észre.

Intuitív lények, a megérzéseikre hallgatnak Jellemző rá az egyediség és az eredetiség. Olyan közegben a legszórakoztatóbbak, ahol igazán önmaguk lehetnek.


A Vízöntő gyermek

A vízöntő csillagjegy szülötte már pici korban nagyon eredeti és szórakoztató. Legfontosabb személyiségjegye az örök optimizmus. Hajlamos mindig a dolgok jó oldalát nézni, egészében véve boldog.

A másoktól való különbözés vágya igen erős benne, ezért néha úgy tűnhet, hogy fegyelmezhetetlen és makacs. Szeretne minél hamarabb önálló és független lenni. A vízöntő gyermek egy igazi egyéniség, a társaság középpontja gyermekként is.

A tekintély elvű nevelés nagyon rossz módszer vele szemben, a nyíltság és az ésszerűség a legjobb módszer, bármire is akarjuk rábeszélni. A vízöntő gyermeknek lehetnek alvás zavarai, de ez nem utal azonnal betegségre, természetének velejárója.

Elviselhetetlen számára a magány, folyamatos társaságra vágyik. Sok baráttal van körülvéve, de a feladatait egyedül szereti elvégezni. Ritkán kér segítséget, szégyelli, ha valamit nem képes önállóan végrehajtani. Minden dolog érdekli, ami eltér a megszokottól, néha naivabb és hiszékenyebb a kelleténél.

vizonto.gif
Weblap látogatottság számláló:

Mai: 44
Tegnapi: 136
Heti: 312
Havi: 2 011
Össz.: 2 532 876

Látogatottság növelés
Oldal: VÍZÖNTŐ
*HOROSZKÓP, CSILLAGJEGYEK* - © 2008 - 2018 - horoszkop-asztro.hupont.hu

A Hupont.hu weboldal szerkesztő segítségével készült. Itt Önnek is lehetséges a weboldal készítés.

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: horoszkop aprilis - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »