*HOROSZKÓP, CSILLAGJEGYEK*

Mi a jellemző a KOS, BIKA, IKREK, RÁK, OROSZLÁN, SZŰZ, MÉRLEG, SKORPIÓ, NYILAS, BAK, VÍZÖNTŐ, HALAK jegy szülötteire?

HALAK

Február 20 - Március 20


A HALAK csillagjegy szülötteinek

Drágakövei: Ametiszt, akvamarin, jade, amazonit, hegyikristály, jáspis, lazurit, smaragd, szodalit, türkiz, holdkő, fluorit, zafír, opál

 /Szerencseköveinek leírásához kattintson a kő nevére!/

Állatövi csillagjegy az indiánoknál: Farkas

Elem: Víz és Levegő

Égtáj: Észak - Északkelet

Érzékeny testrész: a lábfej, lábujjak és az idegrendszer


A legromantikusabb, legönzetlenebb embertípus a Halak.

Mindenkin segítenek, aki rászorul

Mottójuk: Az Egy-ség részei vagyunk!

Bár többnyire igyekszenek a háttérben maradni, jól érzik magukat ha nagy nyüzsgés van körülöttük.

Természetükből fakad, hogy szeretnek légvárat építeni, és bizony nem egyszer ezért is csalódnak.

Igaz, hogy a szerencse egész életükön át kiséri őket és gyakran átsegíti a nagyobb bajokon, de a kudarcok után csak nagyon nehezen képesek talpra állni. Soha nem tagadják meg az élet kisértéseit, és nehezen vállalják fel magukat.


Ha nagy családot szeretnének, ajánljuk a rákot és a skorpiót, ha támaszt és biztonságot, akkor a bikát és a szüzet.

 

Halak gyermek


A halak csillagjegy szülöttével nincs sok gondunk pici korban, mert nagyon jó alvó, ez a szokása később is megmarad.

Talán ebből következik álmodozó természete, amit nagyon óvatosan és ügyesen kell tudnunk később kezelni, ugyanis hajlamos lehet a drámai túlzásokra, esetleg füllentésekre, mely nem őszintétlenségből, sokkal inkább a túl élénk fantáziájából, továbbá a büntetéstől való félelemből adódik.

A halak gyermek roppant érzékeny és sokkal jobban igényli a törődést, mint társai. Mindig kell, hogy valaki legyen vele, aki a védelmet jelenti számára, akár szülő, akár nagyobb testvér. Ez nem jelenti azt, hogy képtelen az önállóságra, egyszerűen megnyugtató számára a jelenlévő figyelmet nyújtó védelem.

Nagyon szereti az otthonlétet, kifejezetten fontos számára a stabil otthon, a magányosság rettenetes még gondolati szinten is a halak gyermeknek. A halak gyermek érzelmi kifejezésmódja igen erőteljes, gyakran előfordul, hogy érzelmi ráhatással próbál elérni dolgokat. A drámai hangvétel nem áll tőle távol. Könnyen megörül kis dolgoknak és könnyen sírva fakad. Olyan mintha érzelmi skálája sokkal tágabb lenne, mint a többi gyermeké.

Nagyon könnyű megbántani, még annál is könnyebb megbékíteni. A szeretet nyilvánítás fontos része hétköznapjainak, melynek mélységeit komolyan is gondolja. Feltétel nélküli szeretete sokszor meggátolja a halak gyermeket abban, hogy gondjaival terheljen minket, viszont könnyen magára veszi teherként a szülők gondjait, ezért nem feltétlenül kell minden nehézségről tudnia, mert így tehetetlenségében könnyen búskomorrá válhat.

A halak gyermek önbizalma soha nem kielégítő, még a legkiválóbb teljesítmény mellett is középszerűnek érzi magát és eredményeit. Ezért önbizalmát folyamatosan erősíteni kell, sokkal gyakrabban dicsérjük, mint amennyi természetes és elvárható, elbízni sosem fogja magát.

Főként a humán tárgyak vonzzák, ezen belül a művészetek, ha lehet, ezt támogassuk. Sportolás tekintetében vegyük figyelembe vízimádatát. A halak csillagjegy szülötte nagyon érzékeny és önzetlen, ezért figyeljünk helyette is tulajdonaira, hajlamos a tárgyakat elajándékozni, még akkor is, ha neki magának szüksége van rá.

Sokszor érzi úgy, hogy mások érdekei előbbre valóak a saját életénél, továbbá határozatlan és igen könnyen befolyásolható. Alkotási vágyát ne fogjuk vissza, éppen elég csalódás számára, hogy nem képes sokszorosan kifejezni gondolatait.

Elég korán kitűnik tehetsége, akár zenei, írói vagy képzőművészeti irányban, erősítsük azt és fektessünk rá hangsúlytWeblap látogatottság számláló:

Mai: 63
Tegnapi: 136
Heti: 331
Havi: 2 030
Össz.: 2 532 895

Látogatottság növelés
Oldal: HALAK
*HOROSZKÓP, CSILLAGJEGYEK* - © 2008 - 2018 - horoszkop-asztro.hupont.hu

A Hupont.hu weboldal szerkesztő segítségével készült. Itt Önnek is lehetséges a weboldal készítés.

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: horoszkop aprilis - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »