*HOROSZKÓP, CSILLAGJEGYEK*

Mi a jellemző a KOS, BIKA, IKREK, RÁK, OROSZLÁN, SZŰZ, MÉRLEG, SKORPIÓ, NYILAS, BAK, VÍZÖNTŐ, HALAK jegy szülötteire?

NYILAS

November 23 - December 21


A NYILAS csillagjegy szülötteinek

Drágakövei: Ametiszt, amazonit, borostyán, gránát, jáspis, lazurit, türkiz, obszidián, ónix, smaragd, szodalit, tigrisszem, krizokolla, topáz, opál, aventurin, kalcedon, zafír


 /Szerencseköveinek leírásához kattintson a kő nevére!/


Állatövi csillagjegy az indiánoknál: Bagoly

Elem: Tűz és Föld

Égtáj: Északnyugat

Érzékeny testrész: A comb, vénák és érzékszervek

A Nyilas jegy szülötte a lendület és a hit embere.

Fő célja az Egyetemes Tudás elterjesztése. Életeleme a pörgés.


Mottója: „ Adj Uram Isten türelmet, de azonnal! „

A Nyilas mindig kész ismeretei bővítésére, látóköre kiszélesítésére, tapasztalatok szerzésére. Mindezt emberszerető, rajongóan optimista módon teszi.

A Nyilas számára különösen fontos az önkifejezés. A törvényt tiszteli, de lázad, ha a humanisztikus eszményt, a szabadságát veszély fenyegeti.

Cselekedeteiben a segítő szándéka vezeti. Optimizmusa töretlen még akkor is, ha visszaélnek jóindulatával. Alaptermészetéhez tartoznak a túlzások.

 

Hajlamos lehet a hízásra, ugyanakkor fontos számára a testmozgás. Ő maga is állandóan pörög, mozgásban van. Mégis kényelmes jegy, szereti, ha a dolgok a saját ütemükben haladnak, nem akarja azokat siettetni. Rendszerint a minőségre ad és nem a mennyiségre, inkább várakozik, de a kiszemelt dolognál nem ad alább.

Szereti a luxusdolgokat és a tágas, nagy tereket. Előfordul, hogy nem az emberek igazi értékeit nézi, hanem az általuk képviselt rangot vagy foglalkozást. Általában szerencséje van a sorssal, amit a Jupiter hatásának köszönhet.


Társnak szellemi kihívás a Vízöntő és a Halak,  fizikai síkon az Ikrek és a Mérleg ajánlott.


A nyilas gyermek:

A nyilas szülött gyermek általában mást csinál és mond, mint amit gondol, de mindez arra irányul, hogy elnyerje minden egyes családtagja és ismerőse rokonszernvét, ami rendkívül fontos a számára.

Nagyon hamar tanul meg beszélni, és folyamatosan törekszik a választékosságra. Hónapok alatt igazi műsorvezető válik belőle, hiszen számára az élet egy nagy show.

A nyilas gyermek jellemzően hisztis, ami a tulajdona rovására mehet, nem áll tőle távol a rombolás. Gyorsan meg is nyugszik, azután siratja játékait. Bármilyen apróság könnyen lázba hozza, lelkesedése olyan méreteket ölt, ami megállíthatatlan, ez később tanulmányai során kedvező hatással van rá.

Szereti a változatosságot, ezért ne kényszerítsük egyhangú, unalmas vagy hosszan tartó cselekvésekbe, mert könnyen lázadóvá válhat. A nyilas jegy szülöttének szabadságvágya nagyon korán megmutatkozik, a legjobb módszer a sportolás lehetősége, hagyjuk, hogy olyan sportot válasszon magának, ami nagy teret igényel, azt kedvelni fogja.Weblap látogatottság számláló:

Mai: 66
Tegnapi: 136
Heti: 334
Havi: 2 033
Össz.: 2 532 898

Látogatottság növelés
Oldal: NYILAS
*HOROSZKÓP, CSILLAGJEGYEK* - © 2008 - 2018 - horoszkop-asztro.hupont.hu

A Hupont.hu weboldal szerkesztő segítségével készült. Itt Önnek is lehetséges a weboldal készítés.

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: horoszkop aprilis - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »