*HOROSZKÓP, CSILLAGJEGYEK*

Mi a jellemző a KOS, BIKA, IKREK, RÁK, OROSZLÁN, SZŰZ, MÉRLEG, SKORPIÓ, NYILAS, BAK, VÍZÖNTŐ, HALAK jegy szülötteire?

BAK

December 22 - Január 20


A BAK csillagjegy szülötteinek

Drágakövei: Borostyán, kalcedon, gránát, hematit, lazurit, obszidián, ónix, rodokrozit, szodalit, jáspis, holdkő, turmalin, füstkvarc, hegyikristály


 /Szerencseköveinek leírásához kattintson a kő nevére!/


Állatövi csillagjegy az indiánoknál: Lúd

Elem: Föld és levegő

Égtáj: Észak - Északnyugat

Érzékeny testrész: a térd, csontok, izületek, bőr és vérkeringés


A Bak tipusú ember jellemzője a tárgyilagosság, kitartás és becsületesség.

Teljesítményorientált, így gyakorlati hasznosságán keresztül szemlél mindent.

Örök tervező és építő, aki szívósan halad a célja felé.


Mottója: „ Amit ma megtehetsz, ne halaszd holnapra! „

Fő vágya a tökéletesedés. Az érzelmek fitogtatását nem szereti ( nem tartja célszerűnek ). Nem avatkozik mások dolgába, de az övébe sem tűr beleszólást.

Céltudatos és kitartó, ezek a legfőbb jellemzői. Jó munkaerő, inkább beosztottként, mert igényli, hogy irányítsák. A kitűzött cél elérése ösztönzi és hajtja előre.

Jól tud alkalmazkodni. Olykor merev, nehezen lazít. Az érzelmeit sem mutatja ki nyíltan, inkább a tettein keresztül érzékelteti azokat.

Nehéz megközelíteni őt, elég bizalmatlan, ha viszont valakinek sikerült, hozzá egy életen át hűséges marad.

Az egyszerű dolgokat kedveli. Nem árt felkészülni egy Bak jegyű ember társának, hogy akadályokba ütközhet. E jegy szülöttét viszont pont ezek a korlátok ösztönzik. Kitartásának és állhatatosságának köszönhetően nem adja fel.Fontos számára, hogy számítani, építeni tudjon partnerére. Kapcsolataiban nem a fellángolás, inkább a reális ész kap hangsúlyt.


Megbízható társa a Bikának és a Szűznek, de a teljességet és a családi fészek élményét csak a Rákkal és a Halakkal tapasztalhatja meg.Bak gyermek:

A bak gyermek nyugodt és higgadt. Jól szervezett, fegyelmezett körülményekre van szüksége. Hajlamos rá, hogy túlságosan komoly, koravén gyermekké váljon, ezért tudatosan táplálni kell játékszellemét. Akaratereje és kitartása igen erőteljes már kicsi kortól kezdve.

Emlékezőtehetsége kiváló, ezért a tanulás nem okoz számára különösebb problémát, még akkor sem, ha az elvárások túlzottak. Felelősség tudata igen korán kialakul, általában még iskoláskor előtt, ezért hajlamosak a szülők és a tanítók egyaránt túlterhelni a bak gyermeket, mely hatására érzelmi hangoltsága rosszabbodhat, továbbá memória zavarokat is okozhat nála.

Nem szereti az elkötelezettséget, ezért már igen korán hozzá szeretne járulni az otthoni feladatokhoz, szívesen segít a házimunkában, mely amúgy is passzol rendszerető természetéhez. A bak gyermekre mindig ösztönzőleg hat a dicséret, ennek ellenére ez nem látszik rajta, érzelmeit hajlamos visszatartani, nem kimutatni.

Nagyon fontosak számára az emberi kapcsolatok, éppen ezért ha igazságtalanság éri, azonnal magába zárkózik. A bak gyermek nagyon jó megfigyelő, nem érdemes kegyes hazugságokkal félrevezetni, hamar észreveszi a valóságot.


bak.gif

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 59
Tegnapi: 136
Heti: 327
Havi: 2 026
Össz.: 2 532 891

Látogatottság növelés
Oldal: BAK
*HOROSZKÓP, CSILLAGJEGYEK* - © 2008 - 2018 - horoszkop-asztro.hupont.hu

A Hupont.hu weboldal szerkesztő segítségével készült. Itt Önnek is lehetséges a weboldal készítés.

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: horoszkop aprilis - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »