*HOROSZKÓP, CSILLAGJEGYEK*

Mi a jellemző a KOS, BIKA, IKREK, RÁK, OROSZLÁN, SZŰZ, MÉRLEG, SKORPIÓ, NYILAS, BAK, VÍZÖNTŐ, HALAK jegy szülötteire?

SZŰZ

Augusztus 24 - Szeptember 23


A SZŰZ csillagjegy szülötteinek

Drágakövei: Ametiszt, akvamarin, citrin, kalcedon, lazurit, szodalit, tigrisszem, jáspis, karneol, borostyán, zafír, opál


 /Szerencseköveinek leírásához kattintson a kő nevére!/


Állatövi csillagjegy az indiánoknál: Barnamedve

Elem: Föld

Égtáj: Dél - Délnyugat

Érzékeny testrész: az emésztőszervek, idegek, lép, hasnyálmirigy és a vérkeringés

A Szűz jegy szülötte általában a szorgalmas, állandóan tevékenykedik. Intellektuális típus. Gyakorlatias, inkább az esze irányítja mint a szíve. Tudós alkat, jó megfigyelő, elemző és rendszerező.


Rendszerető, óvatos, éles eszű, és szereti hasznosnak érezni magát. Jó megfigyelőképessége és kitűnő nyelvérzéke van. Aprólékos, analitikus, logikus. Szorgalmas és megbízható. Inkább beosztott, mint vezető típus. Jó kritikai érzékkel rendelkezik.

Vágyik a külső és a lelki tisztaságra, időnként már rendmániás szinten. Szerény, türelmes, tiszta, szereti a rendet maga körül, ezt másoktól is elvárja.

Ennek a gyökeres ellentéte is előfordulhat, amikor nagyon rendetlen a Szűz csillajegy szülöttje. Hajlamos elmerülni a részletekben, gyakran ezért nem halad a munkájában.

Erős önfegyelme van, ha elhatároz valamit, azt többnyire végig is csinálja. Nagyon kritikus tud lenni, sajátos humora is összefügg a kritikusságával, szkepticizmusával.  Rossz esetben kínosan pedáns, túlzottan kritizáló hajlamú, aggodalmaskodó, szőrszálhasogató, kicsinyes, fukar, szégyenlős, félénk, visszahúzódó, gátlásos. Előfordulhat hogy kicsinyes, hajlamos leragadni a részletekben. Kevésbé van bizalommal az élet és általában az emberek iránt, mert fél az ismeretlentől. Hajlamos sokat foglalkozni az egészségével, gyakran hipochonder, ugyanakkor nagyon segítőkész is lehet, a szolgálat minden szinten közel áll hozzá, született gyógyító is lehet.

A Szűz gyermek:

A Szűz kisgyermek korában rendkívül élénk, nyitott gondolkodású, és többnyire alapos, precíz és megbízható. Kritikai érzéke társainál gyorsabban kifejlődik. A kisgyermek Szűz mindig meglátja a dolgok negatív oldalát is, ami nem mindig jó, ha a szülő és a környezete nem segít, felnőttkorára könnyen pesszimistává válhat.

Nem kíméli a környezetét, cspős nyelven beszél ami különösen a kiskamasz korban jellemző rá! Könnyen megsért másokat. Iskolában hajlamos a figyelmetlenségre, de alaptermészete miatt képes kivágni magát a kínos helyzetekből.
szuz.gif


Weblap látogatottság számláló:

Mai: 50
Tegnapi: 136
Heti: 318
Havi: 2 017
Össz.: 2 532 882

Látogatottság növelés
Oldal: SZŰZ
*HOROSZKÓP, CSILLAGJEGYEK* - © 2008 - 2018 - horoszkop-asztro.hupont.hu

A Hupont.hu weboldal szerkesztő segítségével készült. Itt Önnek is lehetséges a weboldal készítés.

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: horoszkop aprilis - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »