*HOROSZKÓP, CSILLAGJEGYEK*

Mi a jellemző a KOS, BIKA, IKREK, RÁK, OROSZLÁN, SZŰZ, MÉRLEG, SKORPIÓ, NYILAS, BAK, VÍZÖNTŐ, HALAK jegy szülötteire?

IKREK

Május 22 - Június 22

Az IKREK csillagjegy szülötteinek drágakövei:

Achát, akvamarin, hegyikristály, borostyán, citrin, gránát, jáspis, tigrisszem, karneol, aranytopáz, kalcedon


 /Szerencseköveinek leírásához kattintson a kő nevére!/


Állatövi csillagjegy az Indiánoknál: Szarvas

Égtáj: Délkelet

Elem: levegő és tűz

Érzékeny testrész: Az Ikrek csillagjegy szülötteinek érzékeny, betegségre hajlamos testrészei a váll, karok, kéz, tüdő és mirigyrendszer!

------


Az Ikrek jellemző tulajdonságai:  kettős természetű, mozgékony, gyors, barátságos, segítőkész, éleseszű, kommunikatív, érdeklődő, kíváncsi, találékony, nyugtalan, szomjas a tudásra, önfeláldozó.

Az Ikrek szülötte általában gyors mozgású ráadásul néha még nagyobb lendületet vesz. Szellemi nyitottságára jellemző az állandó izgalmi állapot, amelyhez testi agilitás, mozgékonyság párosul. Ezek így együtt sokáig fiatalos tartást biztosítanak számára.

Mindenre figyelnek ami felkelti érdekélődésüket. Állandó, folyamatos értelmi tevékenységet folytat bármilyen szinten és bármilyen színvonalon. Kivülálló számára úgy tűnik, mintha folyton helyváltoztatásra törekedne, valami új helyet keresne. Szereti a világban az ellentmondásokat, és ha nem talál, maga teremt, hogy gondolkodását ezáltal előrevigye, és eszét csiszolja.

Az Ikrek jegy szülötte kihasznál minden pillanatot. Kíváncsi, merész, tréfás, higanymozgású.  A dolgok megítélésében általában nem a végső szempontok érdeklik, inkább a pillanat szenzációja köti le.

Az Ikrek típusú ember jó vitapartner lehet. Minden beszélgetésben előnyben részesíti a saját, úgynevezett Iker-szituációját. Ez a jegy kettősségéből ered. Számára az érvek, a gondolatok, a mellette és ellene szóló bizonyítékok olyanok, mint az ide-oda dobált labda, amely hol itt, hol ott pattan le. Jól és érzelmi felindulás nélkül tűri, hogy az ellenfél kifejtse a maga igazát, majd kirukkol saját - tévedhetetlennek hitt - magyarázatával.


Az Ikrek gyermek

Az Ikrek jegyben született gyermek jellemzője a beszéd, beszédmodor, szétszórtság, felületesség.

A beszéddel kapcsolatban részben a beszédmodorral lehet baj. Előfordulhat, hogy rendkívül szájas a gyermek, szemtelen, ráadásul még hazudós is.

Soha nem szabad a szülőnek gyengének lenni. Határozott és egyértelmű fellépés szükséges, és adott esetben a szigortól sem kell visszariadni.

Ha felszínességet, szétfszórtságot mutat a gyermek viselkedése, ezt a szülőnek nem kell tragikusan felfognia. Az Ikrek jegyűek nyitottsága, tanulnivágyása, sokoldalú érdeklődése igen pozitív tulajdonság, ezt kell támogatni! Igyekezzen a szülő adott esetben elérni, hogy a gyerek ne kapkodjon a játékai, tennivalói között. Ha egyet megkezdett, csinálja végig, ha egyik leckébe belefogott, fejezze is be! Így megízleltetheti vele a teljesített feladat vagy munka fölött érzett öröm ízét, és ez fontos.

Ikrek gyermekeknél gyakori a jó nyelvérzék. Ha mód van rá, előnyére válik, ha már kisgyermekkorban megkezdi egy idegen nyelv elsajátítását.


ikrek.gif

*************************************************

IKREK szerencsekövei

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 54
Tegnapi: 136
Heti: 322
Havi: 2 021
Össz.: 2 532 886

Látogatottság növelés
Oldal: IKREK
*HOROSZKÓP, CSILLAGJEGYEK* - © 2008 - 2018 - horoszkop-asztro.hupont.hu

A Hupont.hu weboldal szerkesztő segítségével készült. Itt Önnek is lehetséges a weboldal készítés.

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: horoszkop aprilis - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »